Voor alle sportieve fietsen!

Wij zijn gespecialiseerd en gefocust op de sportieve fietser. Racefiets, tijdritfiets, MTB of gravelbike zijn allemaal welkom!

Op afspraak - Zelfde dag klaar!

Wij werken in de werkplaats op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag. Je brengt jouw fiets in de ochtend voor 11 uur (of de dag van tevoren aan het eind van de middag) en wij doen er alles aan om hem aan het eind van de dag weer klaar te hebben staan!

- Check and adjustment service vanaf €99

Noodgeval?! Kan je niet meer fietsen?

Wij houden graag iedereen op de fiets! Dus is er iets aan jouw fiets kapot en kan je niet meer fietsen? Bel naar de winkel of kom langs en dan proberen we jou zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen buiten de afspraken om.

Custom projecten!

Vaak komt jouw droomfiets niet kant en klaar uit de fabriek rollen. Heb jij liever al meteen die andere wielset of wil jij volledige controle door te beginnen met een kaal frame?

Alles is mogelijk! Wij zijn erg bedreven in het omzetten van een idee tot een droomfiets. Dit betekent niet altijd dat elk onderdeel moet worden besproken, misschien zijn het voor jou alleen de kleur van de banden die het net iets meer JOUW fiets maken.